Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες - Δήμος Καστοριάς
Logo Δήμου Καστοριάς
Δήμος Καστοριάς

Ανακοινώσεις

Αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες
03/09/2024

Αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ, αίτηση- υπεύθυνη δήλωση από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 μέχρι και την 20 Σεπτεμβρίου 2024 στην οποία δηλώνεται:

  • η έκταση (σε στρέμματα, ακέραιος αριθμός και με ένα δεκαδικό ψηφίο)
  • οι συντεταγμένες των κορυφών κάθε αγροτεμαχίου σε ΕΓΣΑ 87 (Χ,Υ)
  • το δημοτικό διαμέρισμα
  • το τοπωνύμιο της περιοχής

Επιπλέον απαιτείται η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας όπως αυτά αναγράφονται στο άρθρο 10 της αριθμ. 2454/235853/20-09-2019 (Β’ 3645) υπουργικής απόφασης. Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας. Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν σε κριτήρια προτεραιότητας, η αίτηση είναι επιλέξιμη, αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την υποβολή αιτήσεων είναι:

http://e-services.minagric.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, 1ος όροφος, γραφείο 5 και στα τηλέφωνα 2467350-268/348 (Δημητρακοπούλου Ζαφειρία-Κοσμίδου Αλεξάνδρα) ή στα email:

z.dimitrakopoulou@pdm.gov.gr

a.kosmidou@pdm.gov.gr

Εικόνα στο pop up παράθυρο