Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου- φωτοτυπικού υλικού-  φωτοτυπικών σχεδίων- διαφανειών-αναλώσιμων εξοπλισμού Τ.Π.Ε για τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς, για διάστημα ενός έτους. - Δήμος Καστοριάς
Logo Δήμου Καστοριάς
Δήμος Καστοριάς

Προκηρύξεις - Διακηρύξεις

Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου- φωτοτυπικού υλικού-  φωτοτυπικών σχεδίων- διαφανειών-αναλώσιμων εξοπλισμού Τ.Π.Ε για τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς, για διάστημα ενός έτους.
27/12/2022

Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου- φωτοτυπικού υλικού-  φωτοτυπικών σχεδίων- διαφανειών-αναλώσιμων εξοπλισμού Τ.Π.Ε για τις ανάγκες του Δήμου Καστοριάς, για διάστημα ενός έτους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Καστοριά, 21-12-2022

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                                                      Αριθμ. Πρωτ. 54879

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                                                      

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ,

ΛΟΙΠΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ &

ΑΠΟΘΗΚΗΣ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Καστοριάς προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοιχτό διαγωνισμό με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, κάτω των ορίων και  κριτήριο   κατακύρωσης   την  πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για την «Προμήθεια Γραφικής Ύλης & Λοιπών Υλικών Γραφείων - Φωτοτυπικού  Υλικού -Φωτοτυπικών σχεδίων – Διαφανειών – Αναλωσίμων εξοπλισμού Τ.Π.Ε. για  ένα (1) έτος», σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η προμήθεια έχει ενδεικτικό προϋπολογισμό: 59.870,14 με ΦΠΑ (σύμφωνα με την υπ’ αρ. 38/2022 μελέτη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, ύστερα από κανονική προθεσμία των προβλεπόμενων ημερών, από την ημερομηνία αποστολής της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η  20-01-2023 και ώρα 15:00.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όλα τα νομικά και φυσικά πρόσωπα, καθώς επίσης συνεταιρισμοί και ενώσεις προμηθευτών.

Ο προϋπολογισμός για την εκτέλεση της προμήθειας υποδιαιρείται σε τέσσερις ομάδες:

ΟΜΑΔΑ Α.: Προμήθεια γραφικής ύλης & λοιπά υλικά γραφείων συνολικού προϋπολογισμού 14.288,98 € με Φ.Π.Α.

ΟΜΑΔΑ Β.: Προμήθεια Φωτοτυπικού  Υλικού συνολικού προϋπολογισμού 18.128,80€ με Φ.Π.Α.

ΟΜΑΔΑ Γ.: Προμήθεια Φωτοτυπικών σχεδίων – Διαφανειών συνολικού προϋπολογισμού 3.416,20€ με Φ.Π.Α.

  ΟΜΑΔΑ Δ.: Προμήθεια αναλωσίμων εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών     (ΤΠΕ) συνολικού προϋπολογισμού 24.036,16€ με Φ.Π.Α.

Οι όροι της διακήρυξης εγκρίθηκαν με την υπ΄αρ. 509/2022 (ΑΔΑ:9ΣΣΜΩΕΥ-Φ0Ι) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει προσφορά για το σύνολο των ομάδων ή για μία ή περισσότερες «ομάδες», για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα ποσότητα κάθε «ομάδας».

Απόρριψη ενός ή περισσοτέρων ειδών μιας «ομάδας» επιφέρει αυτόματα την απόρριψη της προσφοράς ολόκληρης της «ομάδας». Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για το σύνολο του προϋπολογισμού της κάθε «ομάδας».

Η εγγύηση συμμετοχής που θα υποβάλει στο διαγωνισμό ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι δύο τοις εκατό (2%) επί του ενδεικτικού προϋπολογισμού χωρίς το Φ.Π.Α της ομάδας ή των ομάδων για τις οποίες θα υποβάλει προσφορά.

Στην περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος καταθέσει προσφορά για περισσότερες από μία ομάδα, η εγγυητική επιστολή που θα καταθέσει θα πρέπει αθροιστικά να καλύπτει τα ποσά των επιμέρους ομάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο δημοτικό κατάστημα Καστοριάς (Γραφείο Β3) Ταχ. Δ/νση Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο 52100 Καστοριά, πληροφορίες τηλ. (246735120-22) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς: www.kastoria.gov.gr.

 

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

 

 

 

     Ιωάννης Κορεντσίδης

Συνημμένα Αρχεία

Εικόνα στο pop up παράθυρο